- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Повертайся з перемогою, земляче!

Навіть не сподівався Валерій Тихоненко з Хорола, що через 20 з лишком років після армійської служби, яку проходив у одному з підрозділів на території Угорщини, доведеться знову стати у військовий стрій. Та коли торік на Хорольський ветсанзавод, де працював апаратником, з райвійськкомату принесли анкету щодо участі в АТО, написав у відповідній графі “Не заперечую”.
Після місячної підготовки на Харківщині рядовий Валерій Тихоненко опинився на Донбасі поблизу міста Щастя – кулеметником 92-ї механізованої бригади Збройних сил України. Його відмінна служба підтверджена подякою командира військової частини.
Перебуваючи удома в короткій відпустці, на сесії Хорольської міської ради Валерій Тихоненко звернувся до земляків зі словами вдячності за величезну волонтерську допомогу, що надходить із райцентру та всього району бійцям на Сході. Подякував за підтримку голові районної ради Юлії Бойко та міському голові Ігорю Свириденку. Захисне обмундирування рятує бійцям життя, а продукти харчування та інші надані волонтерами речі допомагають переносити складні армійські будні, розповів солдат.
Рідне місто, Полтавщина і вся Україна чекають своїх захисників живими й здоровими. Валерія Тихоненка чекають вдома мама Надія Юхимівна, дружина Таня, донька Альона, сестра Тетяна. Повертайся з перемогою, земляче!

Анатолій ОЛІЙНИК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]