- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Переможець – “Чиста Криниця”

У  Драбинівці Новосанжарського району відбувся традиційний турнір пам’яті Леоніда Мокляка, який під час служби в повітряно-десантних військах трагічно загинув при виконанні навчально-бойового завдання. На урочистому відкритті земляка вшанували хвилиною мовчання. З добрими словами до учасників змагань звернувся директор ТОВ “Чиста Криниця” Віктор Сидоренко. Він свого часу захищав честь драбинівського “Колоса”. До служби в армії Леонід Мокляк теж грав за місцеву колгоспну команду “Колос”, демонстрував якісний футбол, був улюбленцем уболівальників. Традиційно навесні, коли народився Леонід і коли відкривається футбольний сезон, Драбинівка збирає любителів спорту на турнір-меморіал, учасниками якого є команди з усього району.
У турнірі взяли участь чотири колективи: господарі – “Чиста Криниця”, “Сокіл” із Соколової Балки, “Оріль” і “Ветеран” із Нехворощі. Перемогу здобула команда “Чиста Криниця”. Футболістам вручений перехідний кубок, кращим гравцям – міні-кубки, грошові винагороди за призові місця. Кращими футболістами визнані Сергій Бурлаковський, Максим Руденський (“Чиста Криниця”), Сергій Ярмоленко (“Ветеран”).
За фінансову підтримку в проведенні турніру футболісти висловлюють вдячність керівництву сільгосппідприємства “Чиста криниця”. По закінченні змагань спортсмени й гості поклали квіти до могили Леоніда Мокляка – він назавжди залишився у пам’яті земляків.

Віталій БАРАНОВИЧ
Фахівець ВФСТ “Колос”

Print Friendly, PDF & Email [1]