- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Андрій ПІСОЦЬКИЙ: “Наша партійна організація стане ефективним контролером влади”

На зборах Полтавської територіальної організації політичної партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, які відбулися 12 травня, делегати одноголосно доручили керувати партійним осередком Андрію Пісоцькому, а також обрали раду територіальної організації. Відразу по закінченні зібрання Андрій Пісоцький зустрівся з журналістами, щоб окреслити головні завдання, над якими працюватимуть його однопартійці на Полтавщині. Передусім він подякував колегам за довіру й наголосив, що партія “Блок Петра Порошенка “Солідарність” за динамікою розвитку є нині однією з найактивніших політичних сил в Україні.  
– Найголовніше, що наша політична партія формується відкрито та демократично, – підкреслив новообраний голова Полтавської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Андрій Пісоцький. – Ми розуміємо, що маємо створити ефективну команду, яка здатна працювати для розвитку Полтавщини й усієї України. Тому запрошуємо приєднуватися до спільної роботи активних громадських діячів і небайдужих жителів області.
Розповідаючи про головні завдання та напрямки подальшої діяльності партійної територіальної організації, Андрій Пісоцький докладніше зупинився на кількох програмах: “Підтримка боротьби за незалежніть України” та “Антикорупція”:
– Перша з цих програм передбачає всебічну підтримку наших героїв-захисників. Ми докладемо зусиль для того, щоб воїни АТО могли безперешкодно реалізовувати передбачені для них права, зокрема щодо отримання статусу учасника бойових дій, оформлення пільг чи, наприклад, оформлення інвалідності. Шана й увага до цих людей – святий обов’язок суспільства, й ми потурбуємося, щоб він був виконаний сповна. Наша політична сила рішуче стоятиме на варті інтересів сімей загиблих героїв АТО. Продовжуватимемо активно збирати допомогу для військових, які захищають незалежність нашої держави на Донбасі. Окремі надії ми покладаємо на молодь, тож залучатимемо молоде покоління до патріотичних акцій, які сприятимуть підвищенню національної свідомості юних громадян, прищеплюватимуть їм повагу до славного минулого нашого народу й зорієнтовуватимуть на повноправне європейське майбутнє.
У межах програми “Антикорупція” ретельно розроблена низка заходів, спрямованих на реальну й ефективну боротьбу з цією “раковою пухлиною”, яка вбиває нашу державу, наголосив Андрій Пісоцький. Партійці, громадські активісти й просто небайдужі жителі області візьмуть безпосередню участь у виявленні та знищенні корупційних схем. Працюватиме спеціальний телефон “довіри”, за яким можна буде повідомити тривожний сигнал. Звичайно, передбачена в рамках антикорупційної програми й певна профілактична робота, яка проводитиметься у багатьох органах влади з тим, щоб не допустити вчинення в них протиправних дій. “Будемо боротися з нечистими на руку “любителями банкнот”, – сказав голова Полтавської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. – І покажемо суспільству конкретний результат. Просто красиві декларації і гасла нас не цікавлять”.
Повідомити про свавілля чиновників можна буде й до громадської приймальні територіальної організації партії. Наразі планується щонайшвидше її відкриття. У ній громадянам надаватиметься різноманітна консультаційна допомога, в тому числі юридична. Фахівці допоможуть полтавцям, зокрема, з оформленням житлових субсидій. Нададуть роз’яснення з інших важливих питань.
Загалом територіальна організація партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” має амбітну й водночас конструктивну мету – охопити всі аспекти життя області. Сформовані з партійців та громадських активістів ініціативні команди проаналізують нагальні проблеми регіону, розроблять програми щодо їх вирішення та просуватимуть втілення цих програм у життя.
– Наша партійна організація стане ефективним контролером влади, – підсумував Андрій Пісоцький. – Показником ефективності нашої роботи може бути тільки покращення життя кожного мешканця Полтавщини. Тільки тоді, коли люди відчують суттєві позитивні зміни, ми будемо вважати своє головне завдання виконаним.
Андрій Пісоцький закликав усіх зацікавлених у співпраці на благо Полтавщини звертатися до територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” за номером 067-533-70-30. А також нагадав безсмертні рядки великого Івана Франка: “Сила народу – в його єдності. Лише тоді, коли ми разом, ми є великою, майже непереможною силою”.

Вікторія КОРНЄВА
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]