- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Металіст” – “Ворскла” – 0:2

Полтавська “Ворскла” у 22-му турі у Харкові зіграла з “Металістом”. Зустрічалися п’ята і шоста команди чемпіонату. Матч – принциповий, адже харків’яни випереджали полтавців лише на одне очко. Вже на четвертій хвилині після контратаки небезпечно головою пробивав Шиндер, але воротар господарів парирував м’яч. У середині тайму “Ворскла” втратила реальні шанси, щоб відкрити рахунок. Спочатку Шиндер із вигідної позиції не зміг переграти голкіпера, а згодом на добиванні Ковпак не влучив у ворота. Після цього територіальну перевагу захопили полтавці, й протягом трьох хвилин наші земляки мали ще дві можливості для взяття воріт суперника.
Після перерви відзначився Громов. Саме йому пощастило “розмочити” рахунок. Ковпак навісив з правого флангу, м’яч після рикошету потрапив до нашого півзахисника, і Артем влучно пробив по воротах – 0:1. Через двадцять хвилин Турсунов із Сапаєм своїми пасами “відрізали” захист суперника, а на вістрі опинився Ковпак. Прицільним ударом в один дотик він “поклав” “смугастого” у кут володінь Сидоренка – 0:2. “Біло-зелені” намагалися збільшити рахунок. Саме вони у подальшому контролювали хід гри і м’яч на футбольному полі. Але і двох забитих голів вистачило, щоб подарувати перемогу своєму тренерові на його день народження. Полтавці тріумфують і не пропускають у власні ворота вже у четвертому матчі поспіль.
Кольори “Ворскли” захищали: Богуш, Сімінін, Чеснаков, Даллку, Сапай, А. Ткачук, Скляр (Маркоскі, 90), Громов (Пердута, 80), Ковпак, Турсунов (Міщенко, 84), Шиндер.
Наступний матч наші футболісти зіграють у суботу, 9 травня, у Полтаві з донецьким “Олімпіком”.
Результати інших матчів 22-го туру: “Іллічівець” – “Карпати” – 1:0, “Зоря” – “Металург” Д – 4:2, “Чорноморець” – “Дніпро” – 0:3, “Олімпік” – “Металург” З – 0:0, “Динамо” – “Говерла” – 6:0, “Волинь” – “Шахтар” – 0:0.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]