- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Валерій Головко відвідав родини загиблих бійців АТО

20  квітня, у поминальний понеділок, голова облдержадміністрації Валерій Головко відвідав Новосанжарський район. Він побував у Нових Санжарах та в селі Шедієвому, щоб разом з головою райдержадміністрації Сергієм Бульбахою відвідати сім’ї загиблих захисників України Віктора Ходака, Максима Збицького та Олександра Мокляка.
У лютому голова облдержадміністрації вже зустрічався з мамою Віктора Ходака – Ганною Володимирівною та мамою Максима Збицького – Октябриною Дмитрівною. Тоді Валерій Головко та Сергій Бульбаха пообіцяли всіляку підтримку родинам Героїв. Зокрема в ремонті будинку Ходаків та заміні вікон. І слова дотримали – в оселі Ганни Володимирівни вже розпочато ремонт, встановлено нові сучасні вікна. Також керівники області та району контролюють хід розслідування справи пограбування загиблого Максима Збицького під час транспортування тіла додому. Цього разу обговорювали результати слідства, подальші ремонтні роботи, а також встановлення пам’ятників загиблим воїнам.
До сім’ї Мокляків  Валерій Головко завітав уперше. Зустрівся із дружиною загиблого у лютому захисника Вітчизни Олександра Мокляка Інною, обговорили проблеми родини Героя. А їх чимало, адже й Олександр, й Інна рано залишилися без підтримки батьків. Тепер і їхній п’ятирічний син Артем теж втратив батька…
Валерій Головко наголосив, що біль сімей загиблих воїнів – це наш спільний біль, і їхні проблеми слід вирішувати разом. А тому всі родини померлих Героїв не залишаться поза увагою обласної і районної влади.

Департамент інформаційної
діяльності та комунікацій
з громадськістю облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email [1]