- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Карпати” – “Ворскла” – 0:0

У  Львові футболісти полтавської “Ворскли” провели матч 19-го туру з місцевими “Карпатами”. На початку зустрічі “ворскляни” частіше контролювали м’яч, проте в атаці створити небезпечні моменти не вдавалося. Господарі ж на 13-й хвилині мали забивати, але Богуш і захисники змогли ліквідувати загрозу. До перерви нечисленні глядачі продовжували спостерігати нудний футбол. За перші 45 хвилин “біло-зелені” спромоглися лише один раз пробити по воротах Мисака і ні в чому не переважали аутсайдера Прем’єр-ліги. Львів’яни навіть більше вирізнялися бажанням забити, а на останніх секундах тайму Кожанов влучив у стійку воріт Богуша.
Незадоволений діями своїх підопічних, Сачко зробив подвійну заміну. На вістрі атаки грали два форварди – Ковпак і Ткачук. Втім бажаного результату це не дало. На 64-й хвилині “Карпати” знову змарнували майже стовідсотковий момент відкрити рахунок. Полтавців укотре врятував Богуш. Далі нарешті пішов відкритий футбол. Турсунов з центра поля ледь не закинув м’яч “за комірець” голкіперу господарів. Одразу після цього вже Пердута після розіграшу кутового виносить “шкіряного” з лінії власних воріт. На 74-й хвилині Сачко замінює центрального захисника на гравця атаки Міщенка, й Олег своїм першим дотиком до “смугастого” ледь не відправляє його в ціль. “Ворскла” заволоділа ініціативою, але без забитих м’ячів перемог не буває. У підсумку – знову нульова нічия.
Кольори “Ворскли” захищали: Богуш, Пердута,
Є. Ткачук (Міщенко, 74), Даллку, Скляр, Чеснаков, Дедечко (А.Ткачук, 46), Громов, Маркоскі (Ковпак, 46), Турсунов, Шиндер.
Результати інших поєдинків звітного туру: “Говерла” – “Іллічівець” – 2:1, “Металург” З – “Волинь” – 1:1, “Металург” Д – “Олімпік” – 4:2, “Шахтар” – “Чорноморець” – 5:0, “Дніпро” – “Металіст” – 0:0, “Динамо” – “Зоря” – 2:2.
Наступний матч “Ворскла” проведе у неділю, 19 квітня, у Полтаві із запорізьким “Металургом”.

Print Friendly, PDF & Email [1]