- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Подяка бійців

Висловлюю особисто від себе й бойових побратимів щиру вдячність керівникам та колективам підприємств Новосанжарського району, які підтримали військових, перебравши на себе клопоти з ремонту пошкодженої в зоні АТО техніки. Передусім засновнику ТОВ “Чиста криниця”, депутату обласної ради Юрію Лебедину, директору цього господарства Віктору Сидоренку, директору ТОВ “Елеватор “Чиста криниця” Миколі Харченку. А також – СП “Полтавська газонафтова компанія” і особисто  її технічному директору Ріхарду Білому: тут зголосилися відновити не тільки авто, а й бронетехніку.
Лише за останній час силами “Чистої криниці” відремонтовано “МАЗ-500” і “Урал-420”. А в  “Полтавській газонафтовій компанії” не стали роздумувати, яку з трьох запропонованих на вибір одиниць техніки ремонтувати, а взялися за все. Робота дуже вартісна, реставрація одного двигуна БТР – це 50 тисяч гривень, а їх там два. Взяли на ремонт також наш “УАЗ-69”, а “ЗІЛ-131” і взагалі вирішили обшити бронею, самі її закупили.
Нині відремонтована техніка вже служить нам у зоні АТО. Щиро дякуємо й залишаємося вірними Україні.

Володимир РОМАНЯК,
тимчасово виконуючий обов’язки начальника служби ракетно-артилерійського озброєння 42-го мотопіхотного батальйону 57-ї мотопіхотної бригади, старшина.

Від редакції. Інтерв’ю із Володимиром Романяком читайте в одному з наступних номерів “Зорі Полтавщини”.

Print Friendly, PDF & Email [1]