- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Дарунок фермера

до фермера із села Козуби Новосанжарського району Михайла Васюти завітав із Кіровограда старший лейтенант, командир підрозділу 42-го окремого мотопіхотного батальйону Анатолій Фалюш, аби отримати дарунок – автівку УАЗ.
– Протягом півроку ми були під Дебальцевим, виконували бойові завдання по захисту й обороні східних кордонів. Зараз стоїмо в іншому місці дислокації. Частина техніки розбита, даємо їй лад, щоб сепаратисти не пройшли далі. Усі хлопці в бойовому настрої, лагодять техніку, готові дати відсіч ворогу, – розповів Анатолій Фалюш.
Перед від’їздом автомобіль освятив настоятель Марківської церкви отець Дмитро Луценко, сказав напутнє слово бійцю, подякував меценату та небайдужим людям, які принесли продукти для солдатів.
–  Дякую, що ви допомагаєте хлопцям обороняти нашу державу, не залишаєте їх на самоті, адже саме від них залежить майбутнє нашої України. Окрема подяка Михайлу Васюті, який вкотре проявляє свою щедрість, допомагаючи нашій армії. Хай Бог дає сили нашим воїнам, щоб повернулися живими і здоровими, щоб перемога була за нами, – сказав отець Дмитро.
Старший лейтенант Анатолій Фалюш від імені всіх солдатів, які зараз на Сході, запевнив: “Захищали й будемо захищати вас, ваших дітей, матерів. Ми з вами. І доки ми разом – ми сильні. Це наша земля, і ми її не віддамо”.

Валентина ВАСЮТА
Студентка Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Print Friendly, PDF & Email [1]