- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Молитва до Заступниці

У  Козельщинському Різдва Пресвятої Богородиці монастирі чи не щодня є прочани, які прибувають сюди з усіх усюд, щоб помолитися перед чудотворною Козельщинською іконою Божої Матері з надіями на зцілення та влаштування жіночої долі. Чудеса, які являє через свій образ Небесна Заступниця людського роду, множаться. Закарбовуються передусім у серцях врятованих від хвороб та відчаїв, навернених до віри й нового життя у смиренні та любові до ближнього.
6 березня, у велике свято прославлення чудотворної Козельщинської ікони Божої Матері, в обителі традиційно було велелюдно. Втім, це та рідкісна згуртованість, яка не порушує ні урочистої монастирської тиші, ні усамітнення кожного зі своїми палкими молитвами. Божественну літургію з нагоди свята очолив єпископ Кременчуцький і Лубенський УПЦ Миколай. Звернувшись до православних із пастирським словом, владика побажав усім миру й здоров’я, а також сили вірити в зцілення.
Після богослужіння відбулася хресна хода з чудотворною іконою. Усім, хто бажав, на монастирському подвір’ї запропонували пісну трапезу.

Вікторія КОРНЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]