- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Полтавські правоохоронці вийшли з оточення

Майже увесь час у ході проведення на Сході України антитерористичної операції зведений загін правоохоронців Полтавщини та бійці підрозділів особливого призначення “Полтава” і “Кременчук” виконували службові завдання в районі Маріуполя й Дебальцевого. ВЗГ УМВС України в Полтавській області оприлюднило інформацію, що зведені загони правоохоронців Полтавщини з гідністю виконали поставлені перед ними завдання на Дебальцевському плацдармі. 18 лютого разом з бійцями Збройних сил України, відповідно до плану проведення операції з відведення військ на інші оборонні рубежі, наші земляки організовано відійшли від займаних ними позицій, давши при цьому достойну відсіч озброєним “до зубів” терористам.
На жаль, під час шквального обстрілу позицій Збройних сил України та правоохоронців на полі бою отримали поранення шість міліціонерів з Полтавщини, які наразі перебувають на лікуванні в українських шпиталях, двоє з них – у тяжкому стані.
З одним із міліціонерів немає зв’язку. Група співробітників УМВС знаходиться в зоні АТО, аби з’ясувати обставини та встановити ймовірне місцезнаходження колеги.
Керівники УМВС України в Полтавській області прийняли рішення про надання максимальної допомоги й підтримки пораненим міліціонерам та їхнім родинам.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]