- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Напередодні нового сезону

Комсомольський “Гірник-Спорт”, який також представляє Полтавщину в першій українській лізі, свій другий тренувальний збір розпочав товариською грою з командою, складеною з футболістів, які на сьогодні мають статус вільних агентів. Поєдинок пройшов динамічно і цікаво. Суперник зміг гідно чинити опір у першому таймі, мав гольові моменти, але відмінно діяв воротар “гірників” Ситников. У господарів хороші шанси були у Лозового, Степанчука та Герасимця. На 30-й хвилині підопічні Жабченка після розіграшу кутового відкрили рахунок. Гол забив Герасимець – 1:0. Через три хвилини гості встановили рівновагу – 1:1.
У другому таймі ініціативою заволоділи досвідченіші гравці “Гірника-Спорту”. На 64-й хвилині Корольков влучно пробив у ближній кут воріт суперника – 2:1. Через десять хвилин відзначився Александров – 3:1. Переможну крапку поставив Дячук – 4:1. Це вже третя перемога комсомольських футболістів у чотирьох матчах на зимових тренувальних зборах. Наступний спаринг – із молодіжним складом луганської “Зорі”.
***
Футболісти друголігового кременчуцького “Кременя” провели другий контрольний матч. Підопічні Свистуна на власному полі з рахунком 2:1 перемогли молодіжний склад харківського “Металіста”. Протягом майже усього матчу господарі володіли територіальною перевагою. На 27-й хвилині рахунок відкрив Іванов. На початку другого тайму гості забили м’яч у відповідь. Проте за чотири хвилини до фінального свистка перемогу наддніпрянським футболістам приніс Саркісян.
Наступний матч наші земляки проведуть з молодіжним складом дніпропетровського “Дніпра”.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]