- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

На призи Віктора Пожечевського

На заміській базі першолігового ФК “Полтава” завершився турнір на призи та нагороди від заслуженого тренера України Віктора Пожечевського. Про перші два тури цих змагань ми вже розповідали на сторінках “Зорі Полтавщини”. У третьому турі наші земляки переграли ФК “Суми” – 2:0. Такий подарунок “біло-чорні” зробили своєму головному тренеру Олегу Федорчуку в його 54-й день народження.
Команди не відсиджувалися в обороні й постійно шукали шляхи до воріт суперника. Більше гольових моментів мали господарі. Але відзначилися вони лише наприкінці першого тайму з пенальті, який заробив Зеленевич, а реалізував Соломка. За кілька хвилин через вилучення гості залишилися у меншості. У середині другої 45-хвилинки другий гол забив новобранець “Полтави” Бровко.
У четвертому турі підопічні Федорчука зіграли з молодіжним складом маріупольського “Іллічівця”. Тут було зафіксовано рахунок 3:0 на користь наших земляків. У першому таймі наставник полтавців вирішив не експериментувати зі складом і випустив на футбольне поле майже всіх гравців “основи”. Оборона суперника трималася до 30-ї хвилини, коли рахунок відкрив Коваленко. Після перерви в “обоймі” “біло-чорних” з’явилося кілька нових гравців, яким інколи бракувало зіграності. Втім це не завадило провести ще два м’ячі. На 83-й хвилині ударом головою ворота суперників вразив Фаворов, а на останніх секундах поєдинку крапку поставив Бровко.
В останньому поєдинку турніру ФК “Полтава” зіграв унічию із “Нафтовиком” із Охтирки – 1:1. У наших земляків відзначився Волков. Цей результат дозволив гостям посісти із 11-ма очками перше місце. На другій сходинці – ФК “Полтава” із 10-ма очками, на третій – кіровоградська “Зірка” із 9-ма очками.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]