- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ви можете гордитися таким захисником України!”

Понад 100 мешканців Карлівського району були призвані за мобілізацією до лав Збройних сил України за час проведення антитерористичної операції на Сході й нині відстоюють незалежність та цілісність нашої Батьківщини.
Зайве говорити, що саме перебування в зоні бойових дій вже свідчить про мужність та відвагу цих справжніх чоловіків. Чимало краян воюють у “гарячих точках” України зі зброєю у руках, бо ні для кого не секрет, що на Донбасі триває справжня війна…
Мешканці Карлівського району гордяться всіма своїми земляками-воїнами. Особливо приємно одержувати слова подяки за виховання справжніх захисників Батьківщини.
Саме такий лист надійшов від командування 3-ї батальйонної тактичної групи 28-ї механізованої бригади на адресу Максимівської сільської ради про їхнього земляка із села Максимівки Олександра Петреченка, який служить у зоні АТО. У листі-подяці зокрема йдеться:
“Із великим задоволенням інформуємо, що механік-водій солдат Олександр Анатолійович Петреченко показово виконує свій військовий обов’язок із захисту рідних і близьких, майстерно володіє довіреною йому зброєю та військовою технікою. Проявляє мужність, відвагу й хоробрість по забезпеченню незалежності й територіальної цілісності нашої рідної України.
Серед своїх бойових побратимів користується авторитетом і повагою. При виконанні бойових завдань командування проявляє високі бойові та морально-психологічні якості.
Ви можете заслужено гордитись вашим надійним захисником України. Дуже вам вдячні та низький земний уклін!”
Максимівський сільський голова Микола Черкаський розповів, що також гідно несуть службу в зоні АТО й інші наші земляки: Руслан Ловушко та Юрій Кадушкін із Короленківки, Володимир Жовноватий і Віталій Маруніч із Максимівки, брати Олександр і Микола Федьки та Олексій Головко з Володимирівки. А також вихідці з сіл Максимівської сільської ради, які з різних причин зараз мешкають в інших населених пунктах Полтавської області, – Володимир та Олександр Іваніщаки, Леонід Гончар, Олександр Рудь, Сергій Бовкун.
Дорогі наші захисники! Не лише рідні та близькі, а й усі земляки думають про вас, гордяться вами і моляться, щоб ви якнайшвидше повернулися додому живими та здоровими.

Сергій СТЕЦЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]