- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Полтавця номінували на всесвітньо відому премію

Триває визначення номінантів на престижну глобальну персональну премію у сфері комунікацій Communication for Future Davos. Серед номінантів – наш земляк Роман Скрипін. У вересні 2014-го він отримав українську версію цієї нагороди в Києві, а нині претендує на всесвітню відзнаку.
Роман народився і виріс у Полтаві. У 1997 році закінчив Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кар’єру журналіста розпочинав у газетах “Комсомолець Полтавщини” та “Україна молода”. Він є співавтором ідеї створення “5-го каналу”, де й працював протягом трьох років на посаді шеф-редактора та ведучого підсумкової програми “Час”. В травні 2012-го став співвласником компанії “Skrypin Production”, яка готує ексклюзивні відеорепортажі. Роман – один із засновників проекту “Громадське телебачення”.
Премією Communication for Future Davos (С4F Awards) із 2010 року нагороджують професіоналів комунікацій, які зробили найбільш вагомий внесок у глобальний розвиток галузі. Вручає її міжнародне журі в рамках Всесвітнього комунікаційного форуму World Communication Forum Davos (WFCDavos).
У 2014-му локальну премію С4F Awards вперше вручили в Україні, на київській сесії World Communication Forum Davos. Кристал як символ прозорості та ефективності комунікацій отримав і Роман Скрипін.
На початку березня у швейцарському місті Давос журі С4F Davos Awards традиційно обере найкращих серед номінантів, оцінюючи їхній творчий підхід та інноваційне бачення майбутнього комунікацій.

Лілія ВОЙЦЕХІВСЬКА
Студентка ПНПУ
імені В.Г. Короленка

Print Friendly, PDF & Email [1]