- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Від щирого серця, для підтримки наших військових

Минулий рік для всіх українців став точкою відліку національної свідомості, розуміння того, що ми – українці, і ми повинні бути єдині у своєму виборі заради захисту нашої рідної країни.
– Коли східні регіони держави були оголошені зоною АТО, наші люди, діти відчули нагальну необхідність долучитися до загальноукраїнського волонтерського руху для підтримки українських військових, – розповідає учитель Радивонівської школи Великобагачанського району Анатолій Шаркий. – Під час загальних зборів педагогічного колективу було ініційовано створити волонтерську групу зі збору допомоги бійцям АТО. Спершу до акції долучилися школярі та їхні батьки. Згодом – і жителі навколишніх сіл: Першої Багачки, Семенівки, Пушкаревого, Степанівки. Сьогодні мені, як голові волонтерської групи, хотілося б подякувати керівникам закладів соціальної сфери, територіальних громад за організацію пунктів прийому допомоги, усім, хто виявив активну громадську позицію і надав допомогу.
Нещодавно за підтримки оргкомітету з надання допомоги військовомобілізованим при Хорольській районній раді з Радивонівки був відправлений вже четвертий гуманітарний вантаж для військових. Це – дві тонни продуктів харчування, теплий одяг, побутові речі.
– Разом з продуктами харчування ми вкладали фотознімки дітей, які в руках тримали букви із складеним гаслом: “Слава Україні – Героям слава!” – продовжує розповідь Анатолій Шаркий. – А на зворотному боці писали номери мобільних телефонів. Через деякий час нам телефонували бійці АТО з різних регіонів України. Було дуже приємно, що наша щира допомога прибула на місця призначення, сприяє наближенню миру в нашій країні.

Сергій МІСЮРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]