- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Автоаварія із тяжкими наслідками

Минулої суботи, 7 лютого, у Кременчуцькому районі близько 17.30 на 239-му кілометрі автодороги Бориспіль– Дніпропетровськ–Запоріжжя, між селами Піщане та Ялинці, сталася дорожньо-транспортна пригода. Одна людина загинула, дев’ятеро – отримали травми. Аварія трапилася внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів, йдеться у повідомленні УДАІ УМВС України в Полтавській області.
У напрямку Кременчука рухався автомобіль “Дачія Логан” під керуванням 46-річного кременчужанина. За попередніми висновками ДАІ, він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення із зустрічним автомобілем “Шевролет Авео”, яким кермував
24-річний водій, також із Кременчука. Внаслідок ДТП водій “Дачії” загинув на місці події. Чотирьох пасажирів цього автомобіля – двох 43-річних чоловіків, 32-річну жінку та 12-річну дівчинку – з травмами різних ступенів тяжкості доставили до кількох лікувальних закладів Кременчука.
Водія автомобіля “Шевролет Авео”та трьох його пасажирів віком 22–26 років з різними травмами також госпіталізовано у кременчуцькі  лікарні.
На місці події працювало шість екіпажів швидкої медичної допомоги, правоохоронці, рятувальники. Від сильного удару автомобілі були розбиті  вщент. На трасі одразу ж утворився затор – у кількакілометровій пробці стояли фури, маршрутки, громадський транспорт, легковики. За даним фактом правоохоронці проводять перевірку, причини аварії встановлюються.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]