- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ми відстоюємо інтереси середнього класу”

Про це на прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” заявив народний депутат України Костянтин Іщейкін. Він підбив підсумки роботи політичної партії “УДАР (Український демократичний альянс реформ) Віталія Кличка”, представником якої є, за минулий рік і розповів про плани на майбутнє.
– Ми відстоюємо інтереси середнього класу й боремося за проєвропейські цінності, – наголосив Костянтин Іщейкін. – Політична партія “УДАР Віталія Кличка” сприяла ухваленню в парламенті основних документів – Податкового кодексу й Закону “Про Державний бюджет України на 2015 рік”. Зокрема останній був вкрай необхідним для функціонування держави. Існують думки про те, що краще було б перевести країну на 1/12 бюджету минулого року й доопрацювати нинішній, що, беззаперечно, призвело б до продовження й розквіту корупції. Сьогодні маємо Державний бюджет, тож колапсу не буде. Усі працівники освіти, культури, медицини, правоохоронних органів, військовослужбовці вчасно отримуватимуть заробітну плату.
На прес-конференції мова йшла й про реформування та перспективи роботи системи судочинства у 2015 році.
– Демократична коаліція буде підтримувати пропозиції Президента й уряду України стосовно виборності суддів, подальшого розвитку інституту присяжних засідателів, скорочення й переатестації співробітників прокуратури, – розповів Костянтин Іщейкін. Він також повідомив, що особливу увагу як минулого, так і нинішнього року політична партія “УДАР” звертатиме на всебічну й ефективну боротьбу з різноманітними корупційними схемами, сприятиме децентралізації влади, адже місцеві громади повинні мати більше повноважень.
Також народний депутат України Костянтин Іщейкін наголосив на необхідності встановлення пенсійного віку для жінок 55 років. Важливим здобутком “ударівців” був дозвіл на використання лікарських засобів провідних європейських країн без тривалого ліцензування. Тобто, за словами Костянтина Іщейкіна, ліки подешевшають, і зменшиться рівень корумпованості фармакологічного сектора. “УДАР” всебічно підтримує захисників Вітчизни на буремному Сході.
– Ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати солдатам, які захищають суверенітет нашої Батьківщини. Я прошу залучатися усіх небайдужих до нашого волонтерського центру, координатором якого є активіст Євген Перепелиця, – закликав Костянтин Іщейкін.

Оксана БІЛЕНЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]