- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Премія чекає лауреатів

Журі з присудження щорічної премії імені нашого земляка, письменника Володимира Малика оголошує конкурс на премію імені Володимира Малика для письменників, літераторів, журналістів, науковців, працівників освіти, культури, митців, ділових людей, громадських і державних діячів за кращі творчі здобутки, присвячені темі історії України та рідного краю.
Премія присуджується за праці й досягнення, що опубліковані та оприлюднені протягом останніх п’яти років, за такими номінаціями: література і публіцистика; краєзнавство і народна творчість; мистецтво і монументальна скульптура.
Для участі в конкурсі претендентам необхідно подати лист-клопотання організації, що їх висуває, із зазначенням прізвища, імені та по батькові автора (авторів), назви чи змісту праці, часу її створення чи здійснення, місця публікації чи оприлюднення, фотокопії.
Пропозиції на здобуття премії імені Володимира Малика необхідно надіслати до 20 січня 2015 року за адресою: м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33, загальний відділ виконкому Лубенської міської ради. Контактні телефони: 053-615-21-06, 053-61-72-725.
Рішення журі про присудження премії буде оприлюднене в засобах масової інформації до дня народження Володимира Малика – 21 лютого.

Оргкомітет премії.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]