- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Веселі та кмітливі

Іскрометний гумор, кмітливість і винахідливість завжди були притаманні українцям. Саме тому й гра КВК їх так приваблює. Зокрема у Кременчуці рух КВК дуже популярний як серед школярів, так і серед молоді. У місті безліч талановитих і яскравих команд, та усе ж нині найбільш успішною є збірна Кременчука “Лукас”. Упродовж двох попередніх років вона упевнено виборювала титул чемпіона на Міжнародному телевізійному фестивалі КВК “Чорне море”, який щорічно проходив у місті Іллічівськ Одеської області.
Цього року збірна Кременчука “Лукас” знову стала однією з кращих команд України, презентувавши гідно себе на всеукраїнському фестивалі веселих і кмітливих, який днями відбувся в Кіровограді. Серед команд- учасниць були представники Києва, Харкова, Миколаєва, Полтави, Комсомольська, Кременчука, Чернівців, Луцька, Кіровограда, Коломиї, Хмельницького, Херсона. Це – і  дебютанти, котрі вперше вийшли на сцену, і вже відомі команди, які встигли відзначитися у вищій і першій українських лігах КВК, а також у проектах “Країна У”, “Розсміши коміка”, “Комеді-батл”.
Захід зібрав повний зал уболівальників. Кожну команду вони підтримували гучними аплодисментами й щирим сміхом. Кременчужанам випала відповідальна місія – виступати останніми. Їхні жарти, репризи та сценки за одностайним рішенням глядачів і журі стали найкращими. Тож саме збірна Кременчука “Лукас” і стала чемпіоном фестивалю, а її учасник Олексій Гедройц був удостоєний звання найкращого актора.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]