- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Новини футбольного міжсезоння

Футболісти полтавської “Ворскли” зараз перебувають у відпустці. Підготовка до нового сезону розпочнеться 8 січня 2015-го, тоді спортсмени зберуться у Полтаві. Далі – два дні роботи на місці, потім – три тренувальних збори у Туреччині – з 11 по 21 січня, з 25 січня по 7 лютого і з 11 по 22 лютого. 28 лютого полтавці на виїзді зіграють матч 15 туру з донецьким “Шахтарем”.
Стало відомо, що воротар Олексій Казаков і захисник Олександр Матвєєв залишають розташування полтавського клубу. Обидва футболісти перестали потрапляти до основного складу, тому вирішили змінити місце роботи.
Також зараз у відпустці перебувають і гравці молодіжного складу ФК “Ворскла”. Їхній відпочинок триватиме трішки довше, ніж у старших колег. Збереться молода зміна у Полтаві 19 січня. Підопічні Олександра Омельчука п’ять днів працюватимуть у рідному місті, після чого відправляться на навчально-тренувальний збір до Нікополя. Традиційно заключний етап передсезонної підготовки разом із першою командою дублери проведуть на середземноморському узбережжі Туреччини.
***
У футболістів ФК “Полтава” відпустка тривала лише 21 день і вже завершилася. Почався перший тренувальний збір. Гравці працюють на своїй заміській базі у Копилах. Акцент робиться на вправи, які підвищують витривалість. За словами головного тренера команди Іллі Близнюка, його штаб планує переглянути багатьох нових футболістів. Ті виконавці, які справлять позитивне враження, залишаться і на другий збір, який розпочнеться 18 січня і триватиме 12 днів. 4 лютого з ініціативи президента клубу Леоніда Соболєва стартує “Кубок Полтави-2015”. У турнірі візьмуть участь команди першої, другої та молодіжних складів колективів Прем’єр-ліги.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]