- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

…і на трасі Київ – Харків

Минулої суботи, 13 грудня, близько 11.30 на автошляху Київ–Харків у Решетилівському районі зазнав аварії автобус “Рута-20”, який слідував за маршрутом Полтава–Кременчук.
За попередніми висновками ДАІ, повідомили в прес-службі УДАІ УМВС України в Полтавській області, водій не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого автобус перекинувся. У результаті ДТП постраждало четверо людей – мешканці Великобагачанського та Глобинського районів і Полтави. Із травмами різного ступеня тяжкості постраждалих доставлено в Решетилівську ЦРЛ. На місці події працювали правоохоронці, рятувальники, медики.
З початку поточного року на території Полтавської області сталося 948 дорожніх пригод, у яких постраждали люди. У результаті 1232 особи травмовано та 184 – загинуло.
***
А в понеділок, 15 грудня, близько 5-ї години поблизу села Абазівка Полтавського району потрапив у аварію автобус “Неоплан”. Транспортний засіб слідував за маршрутом Київ–Ровеньки, в салоні автобуса було 48 пасажирів. У результаті ДТП вісім пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості й були доставлені до першої міської лікарні обласного центру.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]