- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Здолали усіх суперників

У  Києві відбулися матчі чергового етапу розіграшу “Дитячої ліги” з волейболу серед спортсменів 1998– 1999 років народження. До складу збірної Полтавщини увійшли четверо гравців лубенського “Фаворита” (Помпе, Крайник, Оніпко, Жук), які в основному складі головної команди області поки що не виступають, та двоє хлопців, котрі навчаються у спортивному інтернаті харківського “Локомотива”. У підгрупі разом із вихованцями заслуженого тренера України Анатолія Офата також грали колективи з Чернігова, Тернополя, Харкова та Києва. Наші юні волейболісти переконливо здолали усіх своїх суперників з рахунком 3:0, не програвши жодної партії. Такий блискучий виступ дозволив посісти перше місце на проміжному етапі.
– Поставлене завдання виконане на 100 відсотків, – запевнив головний тренер полтавців Анатолій Офат, – тренери та гравці задоволені результатом. І хоча волейболісти трішки втомилися, але всі вони зараз на емоційному підйомі. Перемагати завжди приємно. На щастя, змагання закінчилися без травм.
Наступні матчі “Дитячої ліги” відбудуться у лютому 2015 року. Місто, де вони проходитимуть, ще не відоме. Не виключено, що це буде Полтава. За підсумками наступних протистоянь визначаться чотири найкращі команди, які й гратимуть у фіналі.

Володимир СМЕТАННІКОВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]