- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Зоря Полтавщини” – газета рідного краю, газета для всієї родини

Оржицьке центральне відділення поштового зв’язку (ЦВПЗ) Лубенського центру поштового зв’язку №3 Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” опікується 24 поштовими відділеннями району. Загалом населення району обслуговують 84 поштових працівники. В усіх поштових приміщеннях створено належні умови для роботи з відвідувачами. Поштовики забезпечені спецодягом, велосипедами і газовими балончиками для самозахисту.
Найбільші відділення в районі – у селищі Оржиця, селах Воронинці, Лазірки, Куйбишеве. Там найкращі показники виконання виробничих планів. Серед найсумлінніших трудівників начальник Оржицького ЦВПЗ Ірина Хлюст назвала поштарку, яка віддала професії багато років, – Аллу Юрченко, листонош із райцентру Ларису Нестеренко, Ольгу Брижаху, керівника Сазонівського поштового відділення Аллу Дробот, поштарок сіл Маяківка і Тимки Валентину Степаненко та Наталію Шевченко, котрі є одночасно і начальниками відділень зв’язку, й операторами, й листоношами.
У селі листоноша часто виконує і функції соціального працівника, завітавши до осель пенсіонерів із добрим словом, свіжими новинами, необхідними товарами. Поштарки й передплату оформлять, радячи кожному видання до смаку, і гроші за комунальні послуги від населення приймуть, видаючи відповідні квитанції, і замовлення на ліки чи книги поштою візьмуть.
Нині, наприкінці листопада, передплатна кампанія в районі триває на рівні минулого року. Оржичани в поточному році передплачують близько 11,5 тисячі примірників періодичних видань. Чільне місце серед передплаченої періодики посідає Всеукраїнська громадсько-політична газета “Зоря Полтавщини” – видання рідного краю, часопис для всієї родини.
Сумлінно виконує свої обов’язки заступник начальника ЦВПЗ Людмила Путра, котра працює на Оржицькій пошті більше 40 років. Вона відповідає за передплату і за статистику, обслуговує індивідуальних і колективних передплатників – організації, установи, надає консультації. Людмила Віталіївна повідомила цікаву інформацію: в місяць оржичани відправляють 1300 листів, а вхідної кореспонденції в райцентр надходить удвічі більше. Отже, за рік загалом – більше 40 тисяч послань. Усі їх доставляють адресатам п’ятеро листонош Оржицького поштового відділення.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
Микола БЕЗНОС (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]