- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Відзначено виробників кращих товарів

Підбито підсумки першого конкурсу продукції “Полтавська якість”. Переможців визначали члени експертної комісії – фахівці ДП “Полтавастандартметрологія”, полтавської міської санепідстанції, інспекції з питань захисту прав споживачів у Полтавській області, експерти Полтавської торгово-промислової палати. Серед організаторів конкурсу – Полтавська міська рада. Церемонія нагородження пройшла у Палаці дозвілля “Листопад”.
Найбільше нагород вручено в номінації “Продовольчі товари”. Кращими визнані: ТОВ “Полтавахліб-3” – за “Паляницю полтавську”;  ТОВ “Фірма Діамант ЛТД” – за “Пластівці вівсяні органічні”; ТОВ “Українська дистрибуційна компанія” – за горілку особливу “Первак домашній пшеничний”; приватна пивоварня “Beer Housе” – за пиво світле “Медове ексклюзивне”. Переможцями в номінації “Промислові товари для населення та товари виробничо-технічного призначення” стали ПАТ “Електромотор” – за доїльний апарат “Доярочка” і підприємець Любов Лисокобилка – за сухопресовану бетонну тротуарну плитку. В номінації “Послуги” відзначені готелі “Алмаз” і “Явір”.
Як повідомив віце-президент Полтавської торгово-промислової палати Олександр Дуднік, започаткування щорічного конкурсу якості дає змогу приєднатися до світової ініціативи і водночас урізноманітнити роботу щодо підтримки бізнесу.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]