- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Товариський матч “Ворскли”

Користуючись паузою у чемпіонаті України, футболісти полтавської “Ворскли” у Харкові провели контрольну зустріч із харківським “Металістом”.
Першими забили гол наші земляки. На 9-й хвилині Громов “заробив” штрафний поблизу карного майданчика. Турсунов навісив, і Даллку ударом головою відкрив рахунок. Через десять хвилин господарі результативно відповіли. Кобін майстерно виконав стандарт. Незважаючи на товаристський статус поєдинку, вже на 35-й хвилині арбітр вилучив з гри Торреса, полтавці опинилися у чисельній більшості. Проте останнім часом підопічні Сачка, маючи таку перевагу, діють не зовсім впевнено. Вчергове “ворсклянам” так і не вдалося “розіграти зайвого”, хоча хороші нагоди мали Янузі, Бараннік і Ковпак. У підсумку – знову нічия з “Металістом”.
Кольори “Ворскли” захищали: Богуш (Непогодов, 46), Романчук, Даллку, Є. Ткачук (Логінов, 61), Скляр (Пернацький, 67), Громов (Кривошеєнко, 61), Чеснаков (Кізілатеш, 67), А. Ткачук (Дедечко, 61), Турсунов (Маркоскі, 61), Янузі (Бараннік, 61), Ковпак (Міщенко, 61).
Наступний матч наша команда зіграє у неділю, 23 листопада, у Полтаві з луганською “Зорею”. Це буде зустріч у рамках 13-го туру чемпіонату України.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]