- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Рекорд АвтоКрАЗу

У січні–жовтні поточного року, порівняно з відповідним періодом 2013 року, Кременчуцький автомобільний завод збільшив випуск автомобілів на 53 відсотки – до 1110 машин. Як повідомляє прес-служба підприємства, тільки у жовтні на головному конвеєрі КрАЗу вироблено 216 автомобілів, що є своєрідним рекордом. У загальному обсязі виготовлених підприємством машин частка бортових автомобілів склала 40 відсотків, спецтехніки – 33 відсотки, шасі – 26 відсотків, сідельних тягачів – 1 відсоток. Минулого місяця також зріс і продаж: всього підприємство в жовтні реалізувало 205 машин, що на 26 відсотків більше, ніж у вересні, й у 1,6 разу більше минулорічного аналогічного показника.
Відбулося зростання й інших видів продукції, виробленої ПАТ “АвтоКрАЗ”. Зокрема виробництво запасних частин з початку року склало більше 45 мільйонів гривень, зростання до минулого року – майже на 27 відсотків. На 21 відсоток збільшилося, відносно минулого року, і виробництво лиття, склавши близько 54,7 мільйона гривень.
Нині колектив підприємства активно працює над виконанням заходів з підготовки цехів до зими, а також займається питаннями якості, оптимізації виробництва з метою зниження собівартості продукції, виготовленням нових моделей автомобілів “КрАЗ”.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]