- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

На останніх хвилинах…

У  Кременчуці місцевий “Кремінь” та київська команда “Оболонь-Бровар” зіграли пропущений матч першого туру. Цей поєдинок мав відбутися ще влітку, але через трагічну загибель почесного президента “Кременя” Олега Бабаєва зустріч перенесли на осінь.
Сталося так, що перед звітним поєдинком кияни очолювали турнірну таблицю, а наші земляки розташувалися на третій сходинці. Отож матч був принциповий. На жаль, кременчужани втратили дуже важливу перемогу на останніх хвилинах.
Із початку протистояння господарі мали невеличку територіальну перевагу, втім до реальних загроз воротам гостей справа не доходила. А вже на 12-й хвилині міг досягти успіхів Черній, але не пощастило. Небезпечно і потужно пробивав з лінії воротарського майданчика Степанчук, голкіпер “пивоварів” парирував удар. Але все ж таки Черній відзначився і зробив це ще до перерви після вдалого проходу по лівому флангу Степанчука – 1:0.
Після перерви підопічні Солдатова вийшли на поле із бажанням відігратися. Вони виглядали агресивнішими і наполегливішими. Захист “Кременя” діяв напружено, але безпомилково. Хоча в одному з моментів гравець “Оболоні” таки вийшов віч-на-віч з Олійником, але з вигідної позиції відправив м’яча повз ворота. На 64-й хвилині арбітр за друге попередження вилучив Корнєва, і підопічні Свистуна опинилися у чисельній більшості. Грати стало дещо легше. Господарі знову почали активно і гостро атакувати. Особливо вирізнявся своїми діями на фланзі Степанчук. А вже у компенсований час рефері призначив пенальті у ворота “Кременя”, і гості зрівняли рахунок – 1:1.
Наступний матч кременчуцький “Кремінь” зіграє 28 березня 2015 року з командою “Макіїввугілля”.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]