- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Інформаційний тероризм

Сепаратисти з Донбасу намагаються усіма способами якомога більше зашкодити нашій державі. Палаючи лютою ненавистю до усього українського, вони намагаються дестабілізувати ситуацію і в інших регіонах. Прикладом цього може слугувати так зване “мінування” Кременчуцького автомобільного заводу. Такі повідомлення на підприємстві вже отримували двічі. Останнього разу якийсь невідомий чоловік зателефонував до приймальні генерального директора підприємства й цинічно повідомив, що завод заміновано і від вибуху загинуть усі.
Правоохоронці Кременчука відразу ж відреагували на повідомлення. За словами начальника Кременчуцького міського відділу міліції Дениса Захарченка, з’ясувалося, що дзвінок зроблено з території Луганської області й він уже значиться в базі правоохоронного відомства через аналогічне повідомлення. Саме тому роботу підприємства не зупинили. Обмежилися додатковим обстеженням.
На жаль, затримати зловмисника допоки неможливо, але, як мовиться, скільки мотузочці не витися, все одно кінець буде. Тож найкращою відповіддю терористам є нова військова техніка, яка щодня сходить з конвеєра КрАЗу і якою задоволені українські військові в зоні антитерористичної операції.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]