- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Допомога бійцям АТО

Свій внесок у загальнонародну справу допомоги військовим зробили працівники Полтавської об’єднаної державної податкової інспекції. Її начальник Сергій Садовий відвідав Полтавський військовий госпіталь та передав для потреб поранених в ході АТО військовослужбовців, які проходять курс лікування у цій медичній установі, вісім масляних електрообігрівачів. Начальник госпіталю, полковник медичної служби Віктор Оксьон подякував за допомогу.
“Нині в госпіталі перебувають 27 бійців із зони антитерористичної операції з пораненнями та контузіями. Всі вони забезпечені медикаментами, військовим одягом, отримують харчування”, – розповів Віктор Оксьон.
При цьому начальник госпіталю відзначив, що більшість із найнеобхіднішого придбано за кошти благодійної допомоги, що надається полтавцями та мешканцями області. Майже півмільйона гривень внесків громадян надійшли для придбання медикаментів, більше 400 тисяч – на харчі та одяг. Якнайшвидшого одужання бійцям та перемоги у війні побажав Сергій Садовий.
Працівники ОДПІ не вперше надають допомогу українській армії. До Міністерства оборони вони перерахували більше 13 тисяч гривень одноденного заробітку на підтримку нашого війська, закупили деяке спорядження для земляків – воїнів АТО з числа працівників Полтавського райвідділу міліції, разом з іншими небайдужими полтавцями податківці збирали теплі речі для маленьких переселенців зі Сходу.

Прес-служба Полтавської ОДПІ

Print Friendly, PDF & Email [1]