- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ми віримо в гарне майбутнє”

Восени 2014 року стартує обласний фестиваль-конкурс учнівських проектів самоврядування “Ми віримо в гарне майбутнє” серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області, ініційований обласною радою старшокласників Полтавщини. Метою фестивалю-конкурсу є активізація діяльності органів учнівського самоврядування; набуття досвіду громадянських дій та демократичної поведінки школярів у вирішенні соціально важливих суспільних проблем; виховання соціально-правових компетенцій в учнів та молоді.
Згідно з Положенням про фестиваль-конкурс, затвердженим спільним наказом департаменту освіти і науки ОДА та відділу у справах сім’ї та молоді ОДА від 28.08.2014 р. № 270/248, конкурс проводиться протягом жовтня-листопада щороку в три етапи: шкільний, районний та обласний.
Детально ознайомитися з Положенням про проведення цього конкурсу можна на сайті Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського в розділі “Олімпіади, конкурси” – “Нормативно-правова база” (http://poippo.pl.ua).
Оргкомітет конкурсу.

Print Friendly, PDF & Email [1]