- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Благодійний матч

Мотобол завжди був популярним на Полтавщині. Нині  в нашому краї, який можна назвати вітчизняним осередком цього виду спорту, зосереджено дві команди – “Колос” (Нові Санжари) та “Нива” (Вишняки Хорольського району). В Мачухах Полтавського району відроджується “Дружба”, а в Кременчуці розташований офіс Мотобольної федерації України.
З ініціативи громадської організації “Мотобольна федерація України” у Мачухах відбувся благодійний матч, метою якого був збір коштів на потреби Полтавського військового госпіталю. Цьому закладу охорони здоров’я було передано матраци, ковдри та постільну білизну на загальну суму 10000 гривень. На матч МФУ запросила поранених у зоні АТО бійців. Їх вітали та бажали швидкого одужання, висловили слова вдячності та підтримки. Як стверджують гості, така увага була приємною та необхідною для них. Цікавим виявилося й видовище незвичного для багатьох глядачів спорту – мотоболу.
На оновлений стадіон команди “Дружба” у Мачухах прибув новосанжарський мотобольний клуб “Колос” у повному складі. Його гравці розподілилися на дві групи, які змагалися між собою. На поле виїхали як досвідчені гравці, так і молодь.
Пролунав стартовий свисток, і матч розпочався. Незважаючи на те, що грали представники одного мотоклубу, емоції на полі зашкалювали. Основний час завершився з рівним рахунком 1:1. Переможця матчу виявила серія пенальті.  Але головне, що мотоболісти показали професійну та якісну гру, глядачі отримали задоволення та драйв від цього запального виду спорту,  а Мотобольна федерація України разом із полтавською громадою зробила свій внесок у справу допомоги нашій  державі та армії.
На цьому мотобольні баталії Полтавщини не закінчуються. У селі Стовбина Долина Новосанжарського району пройде довгоочікуваний щорічний турнір ветеранів. Ігри відбудуться  20 вересня (14.00, 16.00) та 21 вересня (16.00). Приємним сюрпризом для глядачів стане і те, що цього року турнір буде міжнародним. До нього долучиться  команда “Автомобіліст” (Пінськ, Білорусь). Тож не пропустіть  захоплююче спортивне дійство та підтримайте українських мотоболістів.

Олеся ЗІМОВЕЦЬ
Прес-секретар ГО
“Мотобольна федерація України”

Print Friendly, PDF & Email [1]