- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Юна полтавка підкорила Європу

УЖЕ не вперше юна полтавочка четвертокласниця ЗОШ № 38 Іванка Браїлко підкорила Європу. Позаминулого року вона стала переможницею конкурсу “Міні-міс Європа”. А нещодавно виборола Гран-прі у міжнародному конкурсі відеороликів “Interbrilliant World Voice Summer 2014”, який відбувався у Чехії.
Іванка розповіла: “Відеоролик знімали весною, впоралися за один день. Мама написала пісню “Моє місто”, на яку й був відзнятий кліп. У ньому йдеться про велику любов і захоплення красою рідної Полтави. Під час створення відеоролика активно допомагали друзі, однокласники”.
Мама дівчинки Юлія зазначила, що у Празі її донечку дуже добре запам’ятали. Про конкурс на кращий відеоролик маленька красуня дізналася із запрошення, яке отримала від чеських організаторів. “У Празі ми вже часті гості. Спочатку брали участь у “Міні-міс Європа”, згодом – у різноманітних фотоконкурсах. Подібні заходи у Чехії проходять часто. Зазвичай це формати “дитячий моделінг”, “вокал”, “хореографія”, “презентація дизайнерських колекцій”. А ось конкурс на кращий кліп проводили цього року вперше. На розгляд журі “Interbrilliant World Voice Summer 2014” було представлено чимало відеороликів. До речі, ще двоє учасників були з українських міст – Луцька й Одеси”, – говорить мама Іванки.
Іванка добре навчається, відвідує музичну школу та студію естрадного вокалу, модельне агентство. Також займається танцями, опановує англійську мову.
Нині у дев’ятирічної Іванки 15 діадем – відзнак за участь у конкурсах краси, які займають аж дві полички, великий кубок та дипломи. Участь у різноманітних конкурсах вона почала брати ще з п’яти років, а нещодавно виборола ще й титул чемпіона області з гри в шахи у своїй віковій категорії.

Оксана БІЛЕНЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]