- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Телеканал оновлює свій сайт

Побачити нове “обличчя” ОДТРК “Лтава” в Інтернеті можна буде на початку жовтня

– Сайт компанії був створений у 2007 році. За цей час технології та вимоги до функціонування інтернет-ресурсів змінилися. І в тому вигляді, яким є зараз наш сайт, він не влаштовує ні співробітників компанії, ні користувачів. До речі, відвідуваність нині катастрофічно мала.  Тому було прийнято рішення про оновлення нашого інтернет-ресурсу. Фактично сайт створюється “з нуля”, – говорить гендиректор “Лтави” Євген Лопушинський.
Змінюватимуть сайт власними силами. У штаті телекомпанії є спеціалісти відповідного профілю. Основна вимога, якій має відповідати оновлений ресурс, – бути зручним та зрозумілим для користувача.
– Перше, про що подбаємо, – щоб відвідувачі сайта змогли легко знайти он-лайн-трансляцію телеканалу “Лтава”, радіо “Ваша хвиля” та обласного радіо. Також розділи сайта отримають нове наповнення. Зокрема глядач чи слухач матиме можливість побачити, хто працює над створенням того чи іншого телерадіопродукту. Серед нововведень – можливість запропонувати журналістам тему для сюжету чи якогось нового проекту, – зазначив Євген Лопушинський.
Новий сайт “Лтави” також стане більш оперативним. Планується, що резонансні новини на інтернет-ресурсі будуть з’являтися раніше, ніж в ефірі телеканалу. Буде й прив’язка до соціальних мереж та можливість розсилання на всеукраїнські ресурси новин.
– Зрозуміло, що ми не можемо конкурувати із інтернет-виданнями, які спеціалізуються на швидкій подачі подій та фактів. Але завдяки новому сайту глядач та слухач можуть споживати цікавий їм продукт у звичній обгортці – теле- та радіоформаті, переглядати цікаві їм програми, які не встигли або не змогли побачити у прямому ефірі, – підсумував керівник ОДТРК “Лтава”.

Антон ДМИТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]