- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Знову – на буремний Схід

Полтавські міліціонери – спецпризначенці батальйону “Полтава” та роти “Кременчук” – знову відбули на буремний Схід. До складу спецпідрозділу ввійшли 60 добровольців. Частина з них уже побували в зоні АТО.
“Правоохоронці мають високий бойовий дух та незламне бажання повернутися додому з повною перемогою над терористами”, – прокоментував в.о. начальника УМВС України в Полтавській області Іван Корсун.
Куди саме відправляться міліціонери, не повідомляють заради їхньої безпеки. Натомість керівництво відзначає, що бійці забезпечені усім необхідним для виконання службових завдань: формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, медикаментами, харчуванням, водою та речами першої необхідності. Крім того, в зону АТО відправився і завантажений мікроавтобус. Його напередодні міліціонери отримали як чергову допомогу від Спілки нотаріусів Полтавщини.
Священнослужителі благословили кожного правоохоронця та окропили святою водою. Побажали воїнам безпечної, мирної служби та успішного повернення додому.
Цими ж днями працівники Державтоінспекції Полтавщини, які упродовж місяця забезпечували безпеку дорожнього руху та охорону громадського порядку в зоні проведення антитерористичної операції, повернулися додому.
Побувавши у зоні бойових дій, інспектори ДАІ говорять, що по-іншому тепер ставляться до життя і зазначають, що слід цінувати те, що маємо. Їм на зміну, в рамках ротації, у східні регіони вже відправилися 15 працівників Державтоінспекції.
Водночас для безпечної служби українських військових на Донбасі працівники Державтоінспекції Полтавської області у зону АТО відправили три спеціально обладнаних автомобілі.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]