- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Безпрограшну серію перервано

У  Комсомольську “Гірник-Спорт” зіграв черговий поєдинок першої ліги з дніпродзержинською “Сталлю”. Це був центральний матч 7-го туру, зустрічалися друга та третя команди ліги. У складі господарів через травму і дискваліфікацію були відсутні троє основних виконавців: Клімаков, Костюченко і Чеботаєв.
Перший тайм пройшов у нецікавій боротьбі, без гострих моментів. Територіальну перевагу мали гості. На початку другої половини “сталевари” забили – 0:1. “Гірники” стали відіграватися. Двічі небезпечно з близької відстані головою пробивав Кірієнко, міг відзначитися Лугачов, з далекої відстані наважився на удар Корольков – марно. Далі суперник гру вирівняв і методично діяв на утримання рахунку. Не допомогли нашим землякам і заміни. “Свіжі” гравці гру підсилити не змогли. У підсумку безпрограшна серія команди Жабченка, яка налічувала 24 гри, перервалася. Прикро, що трапилося це на рідному стадіоні та ще й у матчі з принциповим суперником.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Герасимець (Дячук, 76), Лозовий (Александров, 85), Андрієвський (Приходной, 73), Моісеєнко, Лугачов, Кірієнко, Корольков (Чмеленко, 90), Шульц, Голядинець, Нелін.
Наступний матч наші земляки зіграють у суботу, 13 вересня, у Чернігові з місцевою “Десною”.

Петро ГАРКАВИЙ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]