- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Допомагає уся наша діаспора”

На блокпост у місто Чугуїв Харківської області, де несе службу батальйон тероборони “Полтава”, представники полтавської вірменської громадської організації “Урарту” відправили чергову гуманітарну допомогу. Акцію провели уже втретє. На цей раз до них долучилася й чеченська громада.
Керівник вірменської громадської організації “Урарту” Саркіс Агаджанян розповів, що волонтери відправляють те, що необхідно бійцям. “Допомагає уся наша діаспора –  мешканці Карлівки, Семенівки, Чутового. Це не перша акція вірменської громади Полтавщини. Нині ми відправляємо разом із активістами Автомайдану, працівниками облдержадміністрації гуманітарну допомогу для наших хлопців. Ми і надалі будемо підтримувати військовослужбовців, але дуже хочеться, щоб війна швидше закінчилася”.
До місця дислокації полтавського батальйону направили овочі, фрукти, макаронні вироби, воду, чай, м’ясо, а також засоби особистої гігієни. А ще військовим передадуть дитячі малюнки та листи підтримки.
Ця поїздка дещо відрізняється від попередніх. Бо до Чугуєва разом із автомайданівцями вирушили й представники вірменської діаспори та музичний колектив афганців, які дадуть невеликий концерт військовим.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]