- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Турнір на честь головного державного свята

Під гаслом “За мир і єдину країну” в Полтавській бібліотеці-філії №2 пройшов турнір зі швидких шашок-64 серед чоловіків та жінок, присвячений 23-й річниці Незалежності України. Участь у змаганні взяли шашисти з Полтави, Диканьки, Козельщини, Полтавського, Чутівського та Кобеляцького районів. Прибули на турнір також спортсмени з Черкас та Львова. Загалом за звання переможця боролися 18 учасників.
Першість здобув полтавець Руслан Оріховський, на другій сходинці – черкащанин Роман Котляр, на третій – Георгій Горгола з Кобеляцького району. Всі троє найсильніших гравців – кандидати у майстри спорту України. Серед жінок кращими стали полтавки-першорозрядниці: перше й друге місця розділили Наталія Артем’єва та Софія Зінченко, третє посіла Галина Мистюк.
Визначили переможців також серед юніорів. Ними стали полтавці Іван Єршов, Андрій Кушнаревич та Олександр Люборець. Учасників турніру було нагороджено грамотами та грошовими преміями від спонсорів. Змагання відбулись за активної підтримки директора Полтавського міського закладу – центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Оксани Назаренко та завідувачки Полтавської бібліотеки-філії №2 Маргарити Бжикян.

Тетяна ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]