- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Клас переважив завзятість

Кременчуцький “Кремінь” у наддніпрянському місті зіграв матч Кубка України з прем’єр-ліговою луганською “Зорею”, яка у цьому сезоні бере участь у розіграші Ліги Європи. Сенсації не сталося. Як не хотіли численні місцеві прихильники футболу, а зібралося їх близько 1500 осіб, побачити щось неймовірне на стадіоні, не довелося – клас переважив завзятість. Гості вийшли на поєдинок в експериментальному складі. Їхній тренер дав можливість проявити себе молодим виконавцям. Незважаючи на це, з перших хвилин зустрічі вималювалася істотна перевага луганчан. У деяких епізодах ворота господарів від гола рятували не тільки воротар нашої команди, а й польові гравці. Тривало так до 41-ї хвилини, коли “Зоря” відкрила рахунок – 0:1.
На початку другого тайму підопічні Вернидуба забили знову. Вони нестандартно розіграли штрафний удар, і Олійник знову дістав м’яч із сітки власних воріт. До речі, якби не його майстерність, то цю процедуру довелося б повторювати ще не раз. Втім інтрига могла виникнути на 66-й хвилині. Саме тоді у штрафному майданчику порушили правила проти Чернія, але Степанчук, виконуючи пенальті, пробив повз ворота. Більше нагод, щоб хоча б провести гол престижу, в господарів не було.
Після матчу головний тренер “Кременя” Сергій Свистун зазначив, що швидкість футбольного мислення і прийняття рішень у гравців команд значно різнилася, але він подякував своїм футболістам за самовіддачу.
У цьому матчі кольори “Кременя” захищали: Олійник, Кунєв, Борзенко, Буличев, Пасічніченко, Дугієнко (Апришко, 46), Стебловський (Курелех, 71), Степанчук, Ченбай (Гаді, 78), Іванов, Черній.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]