- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Віра, святині й обереги…

Минулої п’ятниці в рамках ротації особового складу УМВС в зоні антитерористичної операції, що відбувається щонайменше один раз на 30 днів, на Схід України відправився черговий зведений загін міліціонерів з Полтавщини.
Понад сто співробітників правоохоронних структур області забезпечуватимуть у “гарячих точках” охорону громадського порядку та допомагатимуть відновлювати роботу тамтешньої міліції. До зведеного загону ввійшли добровольці – співробітники обласного апарату міліції, працівники міськрайорганів, спецпризначенці батальйону “Полтава” та роти “Кременчук”.
Урочисте шикування перед відправкою традиційно відбулося у внутрішньому дворі будівлі УМВС. З напутнім словом до бійців звернувся в.о.начальника УМВС України в Полтавській області Іван Корсун. “Наказую вам повернутися живими й здоровими. Наказую берегти себе, допомагати товаришам, з якими ідете пліч-о-пліч, вірно та віддано служіть, захищайте рідну землю”, – наголосив очільник міліції області.
Архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір благословив міліціонерів, окропив святою водою та усім подарував ікони святих покровителів. Побажав хлопцям безпечної служби й успішного повернення додому.
Традиційно з гуманітарною допомогою прибули підприємці Полтави, привезли все, що замовляли бійці, – засоби гігієни, побутові речі, продукти.
Провести хлопців прийшли найрідніші люди, друзі, колеги. Принесли плакати зі словами підтримки, Державний прапор України. Нехай віра, святині й обереги захищають наших правоохоронців і всіх воїнів, які відстоюють суверенітет України на буремному Сході.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]