- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Безпрограшна серія триває

Комсомольський “Гірник-Спорт” продовжив безпрограшну серію. У Києві підопічні Ігоря Жабченка зустрічались із місцевим “Динамо-2”. Уже на початку Кірієнко двічі міг відзначитися. У середині тайму за крок до успіху були господарі, але удар Хобленка прийшовся у поперечину. Одразу ж після цього настирний Кірієнко ударом головою відкриває рахунок – 0:1. Далі активно діють кияни, але зрівняти рахунок їм вдається лише на початку другого тайму. Після атаки господарів м’яч влучив у стійку воріт Ситникова, і з другої спроби “шкіряний” затріпотів у сітці воріт гостей – 1:1. Втім довго радіти футболістам Олександра Хацкевича не довелося. В одній з наступних атак Кірієнко влучає у перекладину, а добиває Герасимець – 1:2. “Динамівці” додають обертів, утім вдруге зрівняти рахунок їм не щастить. А от “гірники” знову забивають. На 84-й хвилині свій третій гол у чемпіонаті проводить новобранець команди Андрієвський – 1:3. Згодом за друге попередження арбітр вилучає Новікова, але наші футболісти відзначаються навіть у меншості. Найкращий бомбардир Кірієнко ставить остаточну крапку у матчі – 1:4 (це його четвертий гол у чотирьох матчах).
На післяматчевій прес-конференції наставник комсомольчан зазначив, що “Гірник-Спорт” їхав до Києва тільки за перемогою, а ось вибороти її було нелегко.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Костюченко, Герасимець (Шульц, 76), Чеботаєв, Лозовий, Андрієвський (Клімаков, 88), Моісеєнко, Кірієнко (Александров, 90+1), Корольков (Новіков, 75), Лугачов, Нелін.
Наступний матч наші земляки зіграють 27 серпня у Комсомольську з чернівецькою “Буковиною”.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]