- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Зведений загін правоохоронців повернувся зі Сходу

Днями зі Сходу України до Полтави повернулися 60 правоохоронців на чолі зі своїм командиром Володимиром Зеленським, повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області. Нагадаємо, що працівники міліції несли службу на блокпостах, допомагали переселенцям, супроводжували колони військової техніки, слідкували за безпекою дорожнього руху та охороняли громадський порядок. Уже традиційно зустріч відбулася на площі біля будівлі обласного управління ДАІ. Зустрічали правоохоронців в.о. начальника УМВС Іван Корсун, колеги, родичі та друзі.
Іван Корсун зокрема подякував правоохоронцям за сумлінне виконання своїх професійних обов’язків та побажав кожному міцного здоров’я, благополуччя. Головне, що всі бійці живими та здоровими повернулися додому, наголосив очільник міліції Полтавщини. А правоохоронці в свою чергу подякували керівництву УМВС області та представникам громадських організацій за відчутну постійну підтримку.
Після теплої, дружньої зустрічі правоохоронці отримали заслужену відпустку. Вже за кілька днів вони повернуться до виконання своїх професійних обов’язків на місцях.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]