- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Відзнака за службу

Коли для потреб Полтавського батальйону територіальної оборони надійшла техніка із народного господарства, до неї довелося докласти чимало рук і сил.  Адже вантажівки вже відслужили вірою і правдою років по 30. А ті автомобілі, що досі перебували на тривалому зберіганні, після розконсервації потребували негайної заміни багатьох запчастин. Але накази не обговорюються. Отож заступник командира стрілецької роти з озброєння Володимир Ждаха, крім покладених на нього організаційних моментів, працював нарівні з солдатами: у мазуті, з ключами, під днищем малопридатної для військових потреб на початку експлуатації техніки. Сьогодні увесь наявний у батальйоні автопарк відремонтовано, він підтримується у робочому стані. Автомобілі використовуються для потреб армії загалом і батальйону зокрема.
Особистий внесок старшого лейтенанта Володимира Ждахи, мобілізованого Решетилівським районним військовим комісаріатом, у зміцнення боєготовності Збройних сил України високо оцінила влада. Днями з ним зустрілися перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко, народний депутат України Валерій Головко. Разом з командиром батальйону територіальної оборони Полтавщини Іваном Петренком вони подякували офіцеру за зразкову військову службу, високий патріотизм, активну громадянську позицію і вручили йому Почесну грамоту обласної ради з нагрудним знаком та годинник.
Під час зустрічі Володимир Марченко наголосив: “Ми пишаємося земляками-патріотами, відважними воїнами, які захищають нашу Батьківщину”.

Ольга ЩЕГЛОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]