- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Суха” нічия на виїзді

При підготовці до матчу 3-го туру в Ужгороді з місцевою “Говерлою” головному тренеру полтавців Василю Сачку довелося серйозно поміркувати над тим, кого випустити на поле з перших хвилин замість травмованих Міщенка і Маркоскі, а також дискваліфікованих Даллку та Баранніка. Керманич “ворсклян” довірив місце в основі Андрію Ткачуку та Івану Кривошеєнку. Серед запасних з’явилися молоді Погранічний та Січкарук. До того ж ворота замість Непогодова захищав Богуш, а з капітанською пов’язкою вийшов Чеснаков, який виконував обов’язки центрального захисника.
Розпочали у середньому темпі. Обидві команди боролися за центр поля. Полтавці контролювали м’яч частіше, але без особливих загроз. Перший небезпечний момент трапився у середині першого тайму, коли після розіграшу штрафного ужгородці ледь не заштовхали м’яча у ворота Богуша. Нечисленні атаки підопічних Василя Сачка виглядали дуже безперспективно. Наприкінці 45-хвилинки “Говерла” знову мала шанс відкрити рахунок, але відмінно зіграв воротар “Ворскли”.
На початку другого тайму мав забивати Дедечко, але не зміг замкнути прострільну передачу. Це був перший момент у гостей. Після цього наші земляки повністю контролювали хід гри, виконали кілька штрафних ударів, подавали чимало кутових, але до загострення біля воріт противника справа так і не доходила. Господарі ж у контратаках діяли цікавіше, при цьому полтавцям у деяких моментах просто щастило. На 88-й хвилині у складі “ворсклян” дебютував 20-річний нападник Січкарук. У підсумку матч так і закінчився “сухою” нічиєю – 0:0.
На післяматчевій прес-конференції Василь Сачко зазначив, що гра пройшла по-бойовому, але допускалося багато сумбуру і помилок.
У звітній грі за наших земляків грали: Богуш, Пердута, Є. Ткачук, А. Ткачук (Січкарук, 88), Сапай, Чеснаков, Дедечко, Турсунов, Кривошеєнко (Скляр, 46), Громов, Янузі (Ковпак, 63).
Результати інших матчів 3-го туру: “Металург” Д – “Металург” З – 1:1, “Динамо” – “Олімпік” – 0:0, “Шахтар” – “Металіст” – 1:1, “Дніпро” – “Карпати” – 4:0. Матчі “Чорноморець” – “Волинь” та “Зоря” – “Іллічівець” було зіграно, коли цей номер “Зорі Полтавщини” вже здали до друку.
У матчі наступного туру наші футболісти у суботу, 16 серпня, прийматимуть донецький “Металург”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]