- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Юні “ворскляни” привезли бронзові медалі з міжнародного турніру

Юні “ворскляни” з U-11 під керівництвом тренера Олександра Супруна посіли третє місце на 13-му міжнародному турнірі “Fragaria Cup”, що проходив 2–6 липня в словацькому місті Прешов, йдеться на офіційному сайті ФК “Ворскла”.
Хлопці зі структури полтавського футбольного клубу 2003 року народження були представлені трьома командами в трьох різних групах. Усього цього року в категорії команд U-11 взяв участь 41 колектив із 8 країн (Україна, Словаччина, Румунія, Польща, Білорусь, Сербія, Угорщина і Латвія).
В 1/8 фіналу юні полтавські футболісти впевнено перемогли команду МКС “Zory-1”. (Польща) з рахунком 4:0. У чвертьфіналі святкували перемогу над командою АКТ “Тампа Корона” (Румунія) – 3:1. Поразка спіткала “ворсклян” у півфінальному поєдинку зі словацькою “Matмjka Kinder”. Підсумок зустрічі – 0:1. У матчі за третє місце юним “ворсклянам” протистояли земляки з Вінниці – команда “Прем’єр Нива-1”. Матч закінчився з рахунком 1:1, але в серії пенальті перемогу святкувала наша команда з рахунком 4:3. У фінальній грі ФК “Авангард” (Житомир) був сильнішим за “Matмjka Kinder” – 1:0. Чемпіонське звання їде в Житомир.
Кубок “Fragaria” – це міжнародний футбольний турнір молоді, що проводиться з 2002 року.

Ігор ПОЛИВ’ЯНИЙ

Print Friendly, PDF & Email [1]