- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Усяка риба гарна, коли на гачок іде

На плесі водосховища, що поблизу села Біляки Семенівського району, нещодавно відбулося змагання зі спортивного рибальства. Сільськогосподарське підприємство “Дружба”, що орендує водойму, протягом останніх двох років проводить роботу із риборозведення та благоустрою території, тож цьогорічний захід зібрав чимало гостей. До участі у турнірі міг долучитися кожен бажаючий. 40 зареєстрованих конкурсантів розпочали двогодинне змагання за перемогу в номінаціях: “Найбільша кількість виловленої риби”; “Найбільша вага”; “Найбільше видів виловленої риби”; “Найбільша рибина за вагою”. Паралельно було розіграно кубок ТОВ “Сапсан-Семенівка” із пляжного волейболу. Зі значним відривом перемогу та грошовий приз виборола біляківська команда “Факел”.
За результатами турніру Олександр Дуденченко вдруге поспіль став переможцем конкурсу в номінації “Найбільша вага”, виловивши 14 кілограмів риби. В’ячеславу Грішненку пощастило спіймати дзеркального коропа вагою 1200 грамів і стати переможцем у номінації “Найбільша рибина за вагою”. Подарунок від ТОВ “Сапсан-Семенівка” отримав рибалка, який спіймав найменшу рибину вагою 20 грамів, Сергій Черненко. Серйозну конкуренцію чоловікам склала учасниця Наталія Носова. У номінації “Найбільша вага” вона посіла друге місце, спіймавши майже шість з половиною кілограмів риби.
Організатор дійства та орендар водойми, директор сільськогосподарського підприємства “Дружба” Сергій Семигреєнко, привітав учасників і гостей заходу та вручив переможцям заохочувальні призи.

Світлана БОРИСЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]