- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Кредмаш” не втрачає позицій

У наслідок економічної кризи переважна більшість промислових підприємств Кременчука суттєво знизили обсяги виробництва, через що втратили завойовані позиції на ринках збуту. Такий складний період восени минулого року пережив і Кременчуцький завод дорожніх машин – провідний виробник асфальтозмішувальних установок та комунальної дорожньої техніки. І хоча загалом план 2013 року виконано, значно наростити обсяги виробництва не вдалося.
Великі сподівання колектив покладав на початок нинішнього року, коли експлуатаційні організації починають отримувати бюджетні кошти й розпочинається активний сезон дорожніх робіт. Потік замовлень від споживачів засвідчив очікувано вдалий початок сезону. Кременчуцькі машинобудівники запрацювали з повним навантаженням, отримавши на перше півріччя повноцінний портфель замовлень. Тож у першому кварталі ПАТ “Кредмаш” відвантажив замовникам з України, Росії, Казахстану та Грузії 37 асфальтозмішувальних установок, що є рекордним показником за останні п’ять років.
Нині підприємство працює стабільно повний робочий тиждень із максимальним завантаженням. Варто зазначити, що підприємство пропонує дорожникам сучасні багатофункціональні моделі асфальтозмішувальних установок, котрі відповідають новим технічним регламентам і міжнародним стандартам. Велику популярність має і консервувальна машинка, яка минулого року стала переможцем конкурсу “Полтавська марка”. А нещодавно “Кредмаш” презентував своїм покупцям новинку – асфальтозмішувальну установку ДС-18537, її потужність – 56 тонн на годину, виготовлена вона в автомобільному габариті. Така новація дозволить значно скоротити час на доставку готового виробу споживачеві, а також зекономити кошти на процесах транспортування і розвантаження.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]