- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Європа очима української молоді

У правління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому спільно з обласним осередком Всеукраїнської громадської організації “Європейська асоціація студентів права України “ELSA Полтава” та студентським самоврядуванням національного технічного університету імені Ю. Кондратюка провели студентську конференцію на тему “Європа очима української молоді”. Мета заходу – дати можливість молодим людям зробити порівняльний аналіз життя юнаків і дівчат у різних країнах ЄС, показати переваги чи недоліки в різних сферах життєдіяльності, звернути увагу на нові можливості для самореалізації.
Юнаки і дівчата обмінялися думками, враженнями з питань освіти, стажування, забезпечення робочими місцями, прав, відповідальності молоді, релігії, дозвілля.
Також студпарламент Української медичної стоматологічної академії спільно із профільним відомством міськвиконкому організували мистецький проект “Дні європейського кіно в Полтаві”. Протягом кількох днів в УМСА всім бажаючим пропонувалося переглянути та обговорити фільми виробництва Франції та Італії. Після кожного показу відбувалися розіграші подарунків від спонсорів проекту – кінотеатрів і розважальних закладів.

Валентина ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]