- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Країна мрій”

У Полтавському міському дитячому центрі позашкільної освіти відбулися відкриття виставки “Країна мрій” та концерт, що стало своєрідним підсумком роботи закладу в нинішньому навчальному році. Досягнень тут чимало. Серед вихованців – лауреати та призери понад ста конкурсів, у тому числі 16 міжнародних. Концерт вразив різноманітністю номерів, адже у центрі можна опанувати класичні та сучасні танці, хоровий і сольний спів, гру на музичних інструментах, гімнастику, дизайн. Загалом тут діє близько 50 гуртків.
В експозиції виставки “Країна мрій” – роботи учнів та викладачів дитячого центру, виконані у найрізноманітніших техніках: квілінг, аплікація, витинанка, вишивка, різьблення, моделювання…
Дітям та викладачам закладу подарували сучасний комп’ютер з усім необхідним обладнанням. Сучасна молодь живе інноваціями і з їх допомогою може творити дивовижні речі, тому подарунок стане ще однією можливістю досягти нових вершин, відзначила заступник міського голови Світлана Порохня. Вона привітала вихованців і педагогів, вручила почесні відзнаки.

Прес-служба Полтавської міської ради

Print Friendly, PDF & Email [1]