- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Діючи консолідовано, запобігти правопорушенням

З огляду на ситуацію, що склалася в Донецькій та Луганській областях, до населення Полтавської області звернувся в.о. начальника УМВС України в Полтавській області Іван Корсун. Він зокрема зазначив, що в деяких містах на Сході країни тривають справжні бойові дії. Тож очевидно, що терористи чи злочинці намагатимуться втекти за кордон. Але не слід відкидати і того, що бандити намагатимуться переховуватись і в інших регіонах України. “Хотів би наголосити, що потрібно бути максимально пильними і тісно співпрацювати з міліцією. Діючи консолідовано, ми зможемо запобігти правопорушенням чи затримати злочинців”, – йдеться у зверненні очільника обласної міліції.
Іван Корсун також радить мешканцям області терміново звертатися до правоохоронців у випадках, якщо в населених пунктах (особливо в селах) з’являються чужі автомобілі, підозрілі чи озброєні люди, якщо хтось володіє інформацією про підготовку до злочину чи місцеперебування злочинців. Водіям таксі, в тому числі й маршрутних, правоохоронці рекомендують негайно поінформувати міліцію, якщо ті перевозять підозрілих осіб із специфічним мовним акцентом або тих, які при собі мають зброю чи вибухові пристрої.
Усіх керівників підприємств, де можуть зберігатися отруйні речовини, отрутохімікати, вибухівка будь-якого походження, а також адміністрації підприємств, які мають статус стратегічних об’єктів, правоохоронці просять посилити охорону, регулярно обмінюватися інформацією та діяти оперативно і злагоджено.
Для надання важливої інформації можна звертатися на телефон “довіри” УМВС – 51-77-02 або за номером “102”.

Print Friendly, PDF & Email [1]