- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Вітрила романтики

Вітрильний спорт для Комсомольська – це символ вічної романтики та молодості. Нещодавно у місті відбулися традиційний чемпіонат міста з цього красивого виду спорту серед юнаків і дівчат та крейсерська регата. У змаганнях також взяли участь команди із Полтави, Харкова, Кременчука та Світловодська Кіровоградської області, усього 87 спортсменів. Право підняти прапор регати було надано члену збірної України Олександру Квятковському та наймолодшій спортсменці, вихованці ДЮСШ №3 Єлизаветі Деруновій.
Почесними гостями на святі були міський голова Комсомольська Сергій Супрун, виконавчий директор відділення НОК України в Комсомольську Микола Шишліков, майстер спорту, заслужений тренер України й Росії Володимир Болотников. Завітав також і Нептун зі своїм почетом – русалками й іншими персонажами. Під час театралізованого дійства відбулися посвята у спортсмени водою із Дніпра наймолодших учнів ДЮСШ №3, вручення їм пам’ятних сувенірів.
Далі жіночі та чоловічі команди змагалися під вітрилами у різних класах. Екіпажі крейсерських яхт також виборювали свій особистий залік. Усі переможці отримали нагороди та призи. Головними спонсорами заходу виступили Благодійний фонд і профспілковий комітет Полтавського гірничо-збагачувального комбінату.

Віра Ількова
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]